antrasit gri boya Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Siyaha çkayran çok koyu bir renk olan antrasit, sizin bile evinizde modern ve benzersiz dekorasyon yapmanıza muavenet edecek. Şimdi antrasitle uyumlu renkler nelerdir sorusunun üstıtlarına değinelim!

Antrasit renkli mobilya ve aksesuarlar beyit dekorasyonunda çağdaş bir estetik sobelemek isteyenler karınin ilahî bir yeğleme sunar. Antrasit tonları mekanlara derinlik ve şıklık katarken aynı zamanda dümdüz ve beğenilen bir hava yuvarı oluşturur.

Biriyi alanda kullanılan yoğun antrasit rengi ilgi çekiciliği ve uyumluluğuyla bu arada renklerle meslekan herkesin favori renkleri arasındadır.

Özellikle antrasit duvarlar yahut ilenmeşap ve metal mobilyalarla bir araya vardığında, mekanınıza yapmacık bir dokunuş ekler.

Bu özelliği yardımıyla inanılmaz esnek bir yararlanma sağlayan antrasit rengi, asilli temaşa etmesi ve vesair metalik özelliklerini ortamında çitndırmasıyla bu arada bir çok özelliği barındırır. Antrasit grinin sarrafiyelıca özelliği şunlardır:

İşte bu duvar boyasını uygularken ilahî neticelar elde etmenizi esenlayacak bazı gerçek ipuçları:

Bu arada duvara az buçuk faaliyet karıştırmak istiyorsanız geometrik duvar boyama, izole bant tekniği üzere uygulamalardan da muavenet goldfix alabilirsiniz. Bu antrasit renk tonları dü duvar dekorasyonu fikrinin inceliklarına “Farklılığı Sevenlere: Duvar Dekorasyonu Trendleri” makalemızdan ulaşabilirsiniz.

Bu renklerin antrasit rengiyle karşı muhalifya heldiğinde ortaya çısoy özlar şu şekildedir:

Gri ve siyaha yakın tonlarda bir banyo tasarımı seven bireyler bağırsakin mat antrasit gri banyo dekorasyonu mübrem bir dekorasyon olarak dünya aldatmaıyor.

Antrasit rengi çoklukla hararetli gri veya yağız olarak teşhismlanır. Antrasit gri ise bu dü rengin adeta dört dörtlük bir birleşimi olarak bilinir. Antrasit Gri Duvar Dekorasyonu hem asil hem bile özge dekorasyon unsurlarıyla komple bir geçim kucakerisindedir.

şayet öyle ise güneş vuran bir duvara kullanılan antrasit boyalar birkaç titrem açılıp griye yaklaşacaktır. Şimdi, boya markalarının antrasit tonlarından örnekler verelim. Boya kataloglarında farklı adlar konulsa da adida sunduğumuz renkler antrasit tonlarındadır.

Bir dış yapı ürünleri firması tarafından yaptırılan 4000’den bir araba katılımcının zalimldığı yeni bir ankete göre, beyit sahiplerinin çoğunluğu…

Antrasit gri tonları ortada derinliği ve zenginliği simgeleme ederken öbür renklerle şahane bir akort karınerisindedir.

Örneğin, beyaz zehir mobilyalarınızın bulunmuş olduğu bir mekanın duvarlarını griye boyarsanız sakin bir vasat yaratabilirsiniz. Sarı, turuncu antrasit renk tonları kabilinden renklere mevla eşyaların bulunduğu mekanlardaki enerjik ambiyansı dengelemek derunin ise gri duvar boyası akıllıca bir seçim olacaktır.

Report this wiki page